Spätburgunder Trocken
Spätburgunder Trocken
Spätburgunder Trocken
Spätburgunder Trocken
Spätburgunder Trocken 2015

Reichsrat Von Buhl

Spätburgunder Trocken 2015

14,70

Spätburgunder Trocken 2015

Producent
Reichsrat Von Buhl
Soort wijn
Rood
Wijnland
Duitsland , Pfalz
Druivenras
Spätburgunder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 14,70

Elegante rode wijn uit Duitsland. Gemaakt van Spätburgunder (Pinot Noir) druiven. Deze druiven worden geoogst rondom het dorpje Deidesheim in de Pfalz. Na de oogst worden de druiven langzaam vergist en een jaar gerijpt in deels nieuwe eikenhouten vaten.

Hierdoor is deze fraaie wijn prachtig licht rood van kleur en heeft hij een verfijnd aroma. Hierin zitten niet alleen veel tonen van vers rood fruit zoals kersen en frambozen, maar ook een aangename, milde kruidigheid en een subtiele houttoets. De geurige smaak is krachtig en heeft een aanhoudende, frisse finale met fraaie tonen van mokka. Een gastronomische rode wijn die perfect combineert met verfijnd gevogelte zoals fazant of parelhoen. Maar ook een prachtige wijn om, eventueel licht gekoeld, te schenken bij gegrilde tonijnsteak of zachte kazen.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2020.

€ 14,70 per fles
Spätburgunder Trocken

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top