Abadía de Nostín Godello
Abadía de Nostín Godello
Abadía de Nostín Godello
Abadía de Nostín Godello 2022

Bodegas Santa Marta

Abadía de Nostín Godello 2022

€ 12,80

Abadía de Nostín Godello 2022

Producent
Bodegas Santa Marta
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Galicië
Druivenras
Godello
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,80

Plezierige witte wijn uit Galicië. Gemaakt van de inheemse Godello druif door Bodegas Santa Marta. Dit familiebedrijf verbouwd haar druiven in de kleine regio Valdeorras.

De wijngaarden liggen op ruim 600 meter boven het zeeniveau. Deze hoge, koele ligging van de wijngaarden zorgt samen met de arme bodem en de vele uren zonneschijn voor optimaal rijpe Godello druiven. Na de handmatige oogst worden de druiven meteen op lage temperatuur vergist. Hierdoor blijven de aroma's van de druif optimaal bewaard en blijft de wijn heerlijk fris van smaak.

Deze Abadía de Nostín is een prachtig bleekgeel gekleurde wijn. Het frisse aroma bevat veel geuren van rijp wit fruit en wat citrus aroma's. De geurige, milde smaak heeft een fris aanhoudende afdronk. Een plezierige witte wijn om zo te drinken. En een perfecte begeleider van gestoomde mosselen of gegrilde coquilles.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2025.

€ 12,80 per fles
Abadía de Nostín Godello

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top