Bodegas Veiga da Princesa
Bodegas Veiga da Princesa
Bodegas Veiga da Princesa
Bodegas Veiga da Princesa
Bodegas Veiga da Princesa

Spanje, Galicië

Bodegas Veiga da Princesa

Bodegas Veiga da Princesa

In het uiterste noordwesten van Spanje ligt één van de groenste regio’s van het Iberisch schiereiland: Galicië. Met name voor witte wijnen wordt de D.O. Rías Baixas, dat direct aan de westkust ligt, gezien als het beroemdste wijngebied van de regio. Op ongeveer 50 kilometer van de Atlantische Oceaan, rond het dorpje Arbo, liggen de achttien hectare wijngaarden van Veiga da Princesa. Hier staat voornamelijk de inheemse Albariño druif aangeplant, de specialiteit van Rías Baixas.

Eigenaar en wijnmaker Manuel Mendez is een grote naam als het gaat om het maken van witte wijnen van bijzonder hoge kwaliteit. Zo heeft hij onder meer wijngaarden in Ribeiro en Monterei. In 2003 heeft hij voor het eerst Albariño in zijn wijngaard in Rías Baixas aangeplant. Bijzonder aan deze wijngaard is dat de bodem voornamelijk bestaat uit graniet. Een arme ondergrond waar de Albariño druif uitstekende resultaten laat zien.

Kaart Bodegas Veiga da Princesa

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top