Garganego Veneto
Garganego Veneto
Garganego Veneto
Garganego Veneto 2022

Cantina Colli Vicentini

Garganego Veneto 2022

€ 8,25

Garganego Veneto 2022

Producent
Cantina Colli Vicentini
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Garganega
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 8,25

Een van de grootste Italiaanse wijnregio’s is Veneto. Met beroemde steden als Verona en Venetië is Veneto rijkelijk bedeeld met musea, kunst, opera en voortreffelijke wijnen. 

Deze wijnen zijn meestal gemaakt van inheemse druiven. Een van de bekendste autochtone druivenrassen van Veneto is Garganega. In de hele regio staat dit druivenras volop aangeplant. Van Garganega druiven die in het noordoosten van Veneto, in de heuvels rondom het stadje Vicenza, zijn geoogst is deze verfrissende witte wijn gemaakt. 

Het is een geurige witte wijn. Met veel wit fruit en een vleugje citrus in de neus. Lekker droog en fris van smaak. Met veel fruit en een plezierige finale. Een ideale witte wijn om mee te borrelen. En een uitstekende begeleider van een frisse salade met gegrilde inktvis of een risotto primavera.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2025.

€ 8,25 per fles
Garganego Veneto

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top