Valdobbiadene Prosecco Supériore
Valdobbiadene Prosecco Supériore
Valdobbiadene Prosecco Supériore 2021

Casa Bianca

Valdobbiadene Prosecco Supériore 2021

14,95

Valdobbiadene Prosecco Supériore 2021

Producent
Casa Bianca
Soort wijn
Mousserend
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Prosecco
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 14,95

De beste Prosecco wijnen komen uit de DOCG Valdobbiadene. Dit kleine wijngebied ligt ongeveer zeventig kilometer ten noorden van Venetië. Een van de bekendste wijnhuizen uit deze regio is Casa Bianca. Een ruim honderd jaar oud wijnhuis dat tegenwoordig wordt gerund door Giancarlo, Alberto en Lorenzo Palla. 

Rondom de witte villa ligt ongeveer dertig hectare wijngaard. Van de hier met de hand geoogste druiven wordt deze verfijnde Prosecco Supériore gemaakt volgens de méthode Charmat. Dit is een andere methode dan die wordt toegepast in de Champagne regio. Daar laat men de wijn voor een tweede keer in de fles gisten om zo het koolzuur te verkrijgen. Bij de Charmat méthode vindt deze tweede gisting plaats in een afgesloten tank.

Hierdoor heeft deze geurige Prosecco een elegante mousse. De milde smaak is verfrissend en verfijnd. De plezierige finale blijft lang en prettig hangen. Een schitterende witte wijn om als aperitief te schenken. En een fraaie begeleider van antipasti, calamari fritti of poké bowls.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot eind 2023 te bewaren.

€ 14,95 per fles
Valdobbiadene Prosecco Supériore

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top