Crozes-Hermitage
Crozes-Hermitage
Crozes-Hermitage
Crozes-Hermitage
Crozes-Hermitage 2017

Domaine du Colombier

Crozes-Hermitage 2017

19,95

Crozes-Hermitage 2017

Producent
Domaine du Colombier
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Syrah
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 19,95

In het noorden van de Côtes du Rhône, aan de voet van de Hermitage heuvel, ligt Domaine du Colombier. Op dit bijna honderd jaar oude wijngoed wijngoed maken Florent en David Viale authentieke wijnen van grote klasse.

Zoals deze Crozes Hermitage. Een krachtige en verfijnde rode wijn die uitsluitend van Syrah druiven is gemaakt. Deze druiven staan aangeplant op een ondergrond van löss en graniet. Na de handmatige oogst worden de druiven vergist en gerijpt in eikenhouten vaten.

Hierdoor is deze stoere Crozes-Hermitage prachtig diep donkerrood van kleur. Hij geurt uitbundig naar rijp zwart fruit en witte peper. De stevige smaak is heerlijk aromatisch, mooi vol en lekker sappig. De aanhoudende afdronk blijft lang en fris hangen. Een heerlijke rode wijn om te schenken bij een stevig wildgerecht, gegrild rundvlees of een geurige stoofschotel.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2024.

€ 19,95 per fles
Crozes-Hermitage

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top