Margaux
Margaux 2017

Château Cordet

Margaux 2017

€ 23,75

Margaux 2017

Producent
Château Cordet
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 23,75

Elegante Margaux die in de kelders van het fameuze Château Monbrison wordt gemaakt. De Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc druiven zijn na de handmatige oogst gekneusd, geweekt en vergist. Vervolgens is de wijn ongeveer twaalf maanden gerijpt in kleine vaten van nieuw en gebruikt Frans eikenhout.

Deze authentieke rode wijn is prachtig donkerrood van kleur. Het verleidelijke aroma bevat geuren van rijpe bramen, blauwe bessen, cassis en zwarte kersen. Het fraai gedoseerde eikenhout zorgt voor fijne geuren van koffie en cacao met een subtiele hint van tabak en laurier. De verfijnde smaak is mooi fluweel en zacht, bevat veel elegantie en rijp fruit. De aangename afdronk blijft welhaast eindeloos lang hangen.

Dit is een geweldige rode wijn om te schenken bij een hartige paddenstoelentaart of steak Rossini. Bovendien is het een heerlijke rode wijn om na de maaltijd te schenken bij een rijpe Remeker kaas.

Nu op dronk, indien gewenst tot medio 2025 te bewaren.

€ 23,75 per fles
Margaux

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top