Château Peyrou
Château Peyrou
Château Peyrou

Frankrijk, Bordeaux

Château Peyrou

Château Peyrou

Een kleine veertig kilometer ten oosten van de stad Bordeaux ligt het dorpje Saint-Magne-de-Castillon. Hier liggen de wijngaarden van Château Peyrou, een klein familiewijngoed dat in de Côtes de Castillon ligt.

Château Peyrou bestaat uit een kleine vijf hectare wijngaard die aan de oostgrens van de Saint-Émillion liggen. De druivenstokken staan aangeplant op bodems die voornamelijk uit klei- en kalksteen bestaan. Het meest aangeplante druivenras is Merlot (80%). Voor de rest staan er Cabernet Franc druiven aangeplant. Eigenaresse Catherine Papon-Nouvel bewerkt haar wijngaarden overigens biologisch.

Na de oogst worden de wijnen op klassieke wijze gevinifieerd. Er volgt dus een traditionele houtrijping op eikenhouten vaten van Frans eikenhout. Hiervan wordt jaarlijks een percentage vernieuwd.

Château Peyrou produceert een klassieke stijl Bordeaux die veel rode wijnliefhebbers zeer aanspreekt.

Kaart Château Peyrou

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top