Côtes de Castillon
Côtes de Castillon
Côtes de Castillon
Côtes de Castillon 2018

Château Peyrou

Côtes de Castillon 2018

€ 16,95

Côtes de Castillon 2018

Producent
Château Peyrou
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Merlot, Cabernet Franc
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 16,95

Het kleine Château Peyrou ligt aan de oostgrens van de Saint-Émilion in de Côtes de Castillon. De wijngaarden, waarin biologisch gewerkt wordt, zijn voornamelijk met Merlot druiven beplant. Eigenaresse Catherine Papon-Nouvel maakt een klassieke rode Bordeaux wijn die ruim twaalf maanden is gerijpt in kleine vaten van Frans eikenhout.

Het is een mooi diepdonker rood gekleurde wijn die een aangenaam aroma heeft. Behalve veel tonen van rijp rood fruit zoals bessen en bramen bevat dit aroma ook een subtiele houttoets. De volle, sappige en geurige smaak heeft een lang aanhoudende afdronk die eindigt met mooie tannines.

Deze typische Bordeaux is culinair breed inzetbaar. Een mooie wijn om te schenken bij eendenborst, tournedos of wild. Maar ook buiten de maaltijd om een heerlijke wijn om bij belegen Hollandse kazen te schenken.  

Nu op dronk, met gemak tot eind 2025 te bewaren.

€ 16,95 per fles
Côtes de Castillon

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top