Conte Loredan Gasparini
Conte Loredan Gasparini

Italië, Veneto

Conte Loredan Gasparini

Conte Loredan Gasparini

De bon vivant Leonardo Loredan was staatshoofd van de republiek Venetië van 1501 tot 1521. Zijn buitenverblijf was de statige Palladiaanse villa Vignigazzu die in de heuvels van Treviso ligt. Tegenwoordig is hier het schitterende wijngoed Conte Loredan Gasparini gevestigd.

Dit in de jaren'50 van de vorige eeuw opgerichte wijngoed is in handen van de familie Palla. Het merendeel van de wijngaarden ligt direct rondom de villa of op de iets verderop gelegen Montello heuvel. De aangeplantte druivenrassen zijn Prosecco (Glera), Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec en Manzoni.

De wijnen van Loredan Gasparini worden gelauwerd in de pers. De rode Capo di Stato is een van de beste rode wijnen van Italië. De droge Prosecco Spumante Supériore Brut werd in Nederland uitgeroepen tot beste Prosecco.

Het harde werk van Lorenzo Palla en zijn team oogst terecht veel lof!

Kaart Conte Loredan Gasparini

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top