Muscat de Beaumes-de-Venise
Muscat de Beaumes-de-Venise
Muscat de Beaumes-de-Venise
Muscat de Beaumes-de-Venise 2022

Domaine de Beaumalric

Muscat de Beaumes-de-Venise 2022

€ 20,70

Muscat de Beaumes-de-Venise 2022

Producent
Domaine de Beaumalric
Soort wijn
Dessert
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Muscat
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 20,70

Ten oosten van Vacqueyras en Gigondas ligt Beaumes-de-Venise. Een klein dorp waar één van de bekendste dessertwijnen van Frankrijk vandaan komt: Muscat de Beaumes-de-Venise.

De Muscat à Petit Grains druiven voor deze beroemde Vin Doux Naturel groeien in de glooiende heuvels rondom dit pittoreske dorpje. Meteen na de oogst zijn de druiven geperst en op lage temperatuur vergist. Door toevoeging van een klein beetje wijnalcohol is de gisting gestopt waardoor de wijn zijn natuurlijke suikers en frisheid heeft behouden. Hierna is hij nog enige maanden gerijpt in grote glazen bollen.

Het is een prachtig goudgeel gekleurde dessertwijn die een mooi geparfumeerd aroma heeft. Dit geurt intens naar rijpe Muscat druiven, lychees, vlierbessen en verse bloesem. Hij is aangenaam zacht zoet van smaak, met veel fruit, voldoende frisheid en met een geurige finale die lang en prettig blijft hangen.

Dit is een heerlijke wijn om te schenken bij desserts met passievrucht en witte chocolade, sorbetijs met vers fruit of vruchten macarons.

Nu mooi op dronk, met gemak te bewaren tot 2027.

€ 20,70 per fles
Muscat de Beaumes-de-Venise

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top