Fleurie
Fleurie
Fleurie
Fleurie
Fleurie 2022

Domaine de Roche Guillon

Fleurie 2022

€ 13,95

Fleurie 2022

Producent
Domaine de Roche Guillon
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Beaujolais
Druivenras
Gamay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,95

Rondom het dorpje Fleurie liggen de wijngaarden van Bruno en Valérie Copéret. Op een ondergrond van hoofdzakelijk graniet staan Gamay Noir à Jus Blanc wijnranken aangeplant. Hoewel niet biologisch gecertificeerd, laten Bruno en Valérie de natuur in de wijngaard zo goed mogelijk haar werk doen.

Door de steile ligging van de wijngaard en de milieubewuste manier van druiventeelt moet veel werk met de hand gebeuren. Zo ook het oogsten. Na de handmatige oogst worden de druiven vergist en gerijpt in de kelders van Domaine de Roche Guillon. Dit wijngoed is al vijf generaties lang in handen van de familie Copéret.

Op ambachtelijke wijze wordt deze klassieke Cru de Beaujolais gemaakt. Het is een prachtig paarsrood gekleurde wijn die een uitbundig aroma heeft. Dit bevat fraaie geuren van vers rood fruit als bramen, kersen, frambozen en rode bessen. Daarnaast zit er een subtiel vleugje kruiden en wat aardse tonen in dit aangename aroma. De vrolijke smaak is heerlijk fruitig, soepel en rond. En eindigt met een frisse afdronk die prettig blijft hangen.

Een ideale rode wijn om licht gekoeld te schenken. Erg lekker bij stokbrood met roomkaas, charcuterie of gevogelte.

Nu op dronk en te bewaren tot medio 2026.

€ 13,95 per fles
Fleurie

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top