Saint-Péray
Saint-Péray
Saint-Péray
Saint-Péray 2022

Domaine Durand

Saint-Péray 2022

€ 25,20

Saint-Péray 2022

Producent
Domaine Durand
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Marsanne, Roussanne
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 25,20

In het noorden van de Rhône, grenzend aan Cornas, ligt Saint-Péray. En waar Cornas geroemd wordt om zijn stoere Syrah wijnen, zo dankt de kleine appellation Saint-Péray haar roem aan de karaktervolle witte wijnen die er vandaan komen.

Op een ondergrond van kalk en graniet staan Marsanne en Roussanne wijnranken aangeplant. Van de hier met de hand geoogste druiven maken de broers Eric en Joël Durand deze prachtige witte wijn die voor ongeveer eenderde deel in eikenhout vaten is gerijpt.

Naast een hele subtiele houttoets bevat het aangename aroma van deze bijzonder fraaie witte wijn vooral veel geuren van citrus, verse bloemen en milde kruiden. De geurige en droge smaak heeft een verfijnde kruidigheid en een heerlijk fris aanhoudende afdronk.

Deze Saint-Péray is een gastronomische witte wijn die met veel verschillende gerechten gecombineerd kan worden. Schenk hem bijvoorbeeld bij schaal- en schelpdieren, zoetwatervis of gevogelte.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 25,20 per fles
Saint-Péray

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top