Herdade do Mouchão
Herdade do Mouchão
Herdade do Mouchão
Herdade do Mouchão

Portugal, Alentejo

Herdade do Mouchão

Herdade do Mouchão

Ten oosten van Lissabon, in de wijnstreek Alentejo, ligt Herdade do Mouchão. Een gemengd boerenbedrijf waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. De rijke historie gaat terug naar het begin van de 19e eeuw. Door de jaren heen is er weinig veranderd. Nog steeds wordt hier alles op traditionele wijze gedaan. 

Op het uitgebreide landgoed wordt graan verbouwd, groeien eikenbomen voor de productie van kurk, graast een grote kudde schapen en staan olijfbomen en wijnranken aangeplant.

In een uit 1901 daterende vinificatie ruimte wordt er van de hier verbouwde druiven, die uiteraard met de hand zijn geoogst, wijn gemaakt. En net als vroeger worden deze druiventrossen nog met de voeten gekneusd. Het druivensap wordt langzaam vergist in ouderwetse gistingskuipen en vervolgens gerijpt in grote houten vaten die tussen de vijftig en honderd jaar oud zijn.

Een klassieke manier van wijn maken die zorgt voor authentieke wijnen met karakter!

Kaart Herdade do Mouchão

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top