Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches 2018

Jacques & Nathalie Saumaize

Saint-Véran en Crèches 2018

17,20

Saint-Véran en Crèches 2018

Producent
Jacques & Nathalie Saumaize
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Bourgogne
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 17,20

Prachtige Chardonnay uit het zuiden van de Bourgogne. Jacques en Nathalie Saumaize bezitten wijngaarden in zowel Pouilly-Fuissé als in haar iets onbekendere buurgemeente Saint-Véran.

De voor deze wijn gebruikte druiven zijn met de hand geoogst op de "en crèches" wijngaard in Saint-Véran. Deze kleine wijngaard heeft een klei- en kalksteenbodem waarop Chardonnay wijnranken staan aangeplant. De wijnranken zijn tussen de 15 en 35 jaar oud en leveren smaakvolle druiven. Hiervan maken Jacques en Nathalie op ambachtelijke wijze deze verfijnde witte Bourgogne.

Het is een Chardonnay in zijn meest pure vorm met prachtig rijp geel fruit en subtiele geuren van eikenhout in het aroma. De geurige, geconcentreerde smaak is aangenaam mild en heeft een lang aanhoudende, frisse afdronk. Een geweldige wijn om te schenken bij verfijnde visgerechten.

Nu mooi op dronk, eventueel tot medio 2022 te bewaren.

€ 17,20 per fles
Saint-Véran en Crèches

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top