Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches
Saint-Véran en Crèches 2019

Jacques & Nathalie Saumaize

Saint-Véran en Crèches 2019

17,20

Saint-Véran en Crèches 2019

Producent
Jacques & Nathalie Saumaize
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Bourgogne
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 17,20

Prachtige Chardonnay uit het zuiden van de Bourgogne. Jacques en Nathalie Saumaize bezitten wijngaarden in zowel Pouilly-Fuissé als in haar iets onbekendere buurgemeente Saint-Véran.

De voor deze wijn gebruikte druiven zijn met de hand geoogst op de "en crèches" wijngaard in Saint-Véran. Deze kleine wijngaard heeft een klei- en kalksteenbodem waarop Chardonnay wijnranken staan aangeplant. De wijnranken zijn tussen de 15 en 35 jaar oud en leveren smaakvolle druiven. Hiervan maken Jacques en Nathalie op ambachtelijke wijze deze verfijnde witte Bourgogne.

Het is een Chardonnay in zijn meest pure vorm. Met een fraai aroma van rijpe appels en een subtiel vleugje boter. Lekker vol en mollig van smaak. Met veel fruit en een fijne mineraliteit. En met een frisse afdronk die lang en prettig blijft hangen. Een heerlijke witte wijn om te schenken bij verfijnde visgerechten.

Nu mooi op dronk, eventueel tot medio 2023 te bewaren.

€ 17,20 per fles
Saint-Véran en Crèches

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top