Jacques & Nathalie Saumaize

Frankrijk, Bourgogne

Jacques & Nathalie Saumaize

Jacques & Nathalie Saumaize

In het zuiden van de Bourgogne liggen de wijngaarden van Jacques en Nathalie Saumaize. In bekende gemeenten Pouilly-Fuissé (3,4 hectare) en Saint-Véran (4,5 hectare) om precies te zijn. Op deze wijngaarden staan uitsluitend Chardonnay druivenstokken aangeplant. Ook bezitten Jacaques en Nathalie nog een kleine wijngaard in Mâcon-Bussières (0,5 hectare) waar behalve Chardonnay ook nog wat Gamay druiven staan aangeplant.

In alle wijngaarden van Domaine Saumaize wordt met respect voor de natuur gewerkt. Van landbouwmachines zoals tractoren wordt liever geen gebruik gemaakt om zo verzakking van de bodem tegen te gaan. Overigens, deze bodem wordt organisch bemest. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. Hoewel niet gecertificeerd, wordt hier dus biologisch gewerkt. De druiven worden handmatig geoogst en hierna traditioneel gevinifieerd. Jacques en Nathalie zijn twee gepassioneerde wijnboeren die zuivere, schitterende wijnen maken op hun kleine wijngoed.

Kaart Jacques & Nathalie Saumaize

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top