Moscato d'Asti
Moscato d'Asti
Moscato d'Asti 2020

La Caudrina

Moscato d'Asti 2020

12,50

Moscato d'Asti 2020

Producent
La Caudrina
Soort wijn
Dessert
Wijnland
Italië , Piemonte
Druivenras
Muscat
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,50

Deze verfrissende, licht mousserende en zacht zoete Italiaanse dessertwijn wordt van Muscat druiven gemaakt. Tijdens de gisting worden de druiven sterk gekoeld waardoor de gisting stopt. Het resterende druivensuiker wordt niet meer in alcohol omgezet waardoor de wijn het natuurlijke zoet van de Muscatdruif behoudt. Ook het koolzuurgas wat tijdens de gisting is ontstaan is in de wijn achtergebleven.

Deze La Caudrina Moscato d'Asti is dan ook een licht mousserende witte wijn met een laag alcoholpercentage van vijf procent. Het vrolijke aroma geurt uitbundig naar verse Muskaat druiven. Daarnaast geurt het aangenaam naar rijp wit fruit en een vleugje lychee. De verfrissende en sprankelende smaak is aangenaam zacht zoet en heeft een fruitige afdronk die plezierig blijft hangen.

Een ideale witte wijn om te schenken bij een salade met vers fruit, aardbeien met balsamico, sorbetijs of een ijstaart met rood fruit.

€ 12,50 per fles
Moscato d'Asti

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top