Pago de la Jaraba
Pago de la Jaraba
Pago de la Jaraba

Spanje, Castilla - La Mancha

Pago de la Jaraba

Pago de la Jaraba

In het midden van Spanje ligt de grootste wijnregio van dit land: La Mancha. Ruim 50% van alle Spaanse wijnen komt uit La Mancha. In het hart van La Mancha, tussen Villarobledo en El Provincio ligt Pago de la Jaraba.

Pago de la Jaraba is een middelgroot landbouwbedrijf waar olijfolie, Manchego kaas en wijn worden gemaakt. De wijngaarden, 80 hectaren groot, liggen 756 meter boven het zeeniveau en zijn aangeplant op een ondergrond van zandsteen en mergel. In combinatie met het continentale klimaat van hete, droge zomers en koude winters zijn dit perfecte omstandigheden voor de productie van Tempranillo druiven. Dit druivenras beslaat dan ook het overgrote deel van het wijngaardareaal van Pago de la Jaraba. Behalve Tempranillo staan er ook nog Cabernet Sauvignon, Merlot en Graciano druiven aangeplant.

In de uiterst moderne vinificatiekelder wordt van deze druiven heerlijke wijnen gemaakt. 

Kaart Pago de la Jaraba

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top