Barbaresco Rizzi
Barbaresco Rizzi
Barbaresco Rizzi
Barbaresco Rizzi 2016

Rizzi

Barbaresco Rizzi 2016

29,95

Barbaresco Rizzi 2016

Producent
Rizzi
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Piemonte
Druivenras
Nebbiolo
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 29,95

Elegante rode wijn uit Barbaresco. Gemaakt van Nebbiolo druiven die met de hand zijn geoogst. Na de oogst zijn de druiven gekneusd en vergist op stalen vaten. Hierna is de wijn ruim twaalf maanden gerijpt in grote eikenhouten vaten van 5.000 liter. Na de rijping op eikenhout is de wijn overgepompt naar betonnen vaten waar hij ruim acht maanden verder in gerijpt is.

Het is een fraai rood gekleurde wijn geworden. Die aangenaam geurt naar rijp rood en zwart fruit. Daarnaast bevat dit verleidelijke aroma mooie nuances van gedroogd fruit, bloemen en milde kruiden. De complexe smaak is geurig en krachtig, heerlijk fris en bijzonder verfijnd. En eindigt met een lange finale waar een mooie tannine in zit versmolten. Dit is een heerlijke wijn om te schenken bij een stevig wildgerecht, gegrild rundvlees of harde kazen.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2024.

€ 29,95 per fles
Barbaresco Rizzi

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top