Paxxo
Paxxo
Paxxo
Paxxo 2021

Stefano Accordini

Paxxo 2021

€ 24,20

Paxxo 2021

Producent
Stefano Accordini
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Corvina Veronese, Rondinella, Cabernet Sauvignon, Merlot
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 24,20

Krachtige rode wijn uit Veneto. Gemaakt van de autochtone druivenrassen Corvina Veronese (60%) en Rondinella (10%), aangevuld met de internationaal veel voorkomende druivenrassen Cabernet Sauvignon (20%) en Merlot (10%). De druiven zijn na de handmatige oogst ruim 35 dagen ingedroogd om zo meer concentratie te krijgen. Hierna zijn ze gekneusd, vergist en vervolgens is de wijn nog enkele maanden gerijpt in houten vaten.

Het is een prachtig diep donkerrood gekleurde wijn die een ingetogen aroma heeft. Dit bevat fraaie geuren van rijp en overrijp fruit. De krachtige smaak is heerlijk vol en rond, bevat veel fruit en eindigt met een lange finale waar een frisse tannine in zit versmolten.

Het is een echte maaltijdwijn. Hij kan bijvoorbeeld uitstekend geschonken worden bij everzwijn, Sunday roast of oude Hollandse kaas.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2027.

€ 24,20 per fles
Paxxo

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top