Tenuta Terraviva
Tenuta Terraviva
Tenuta Terraviva
Tenuta Terraviva
Tenuta Terraviva
Tenuta Terraviva

Italië, Abruzzen

Tenuta Terraviva

Tenuta Terraviva

Aan de Adriatische kust, tussen de steden Ancona en Pescara, ligt Tenuta Terraviva. Dit wijnhuis van de familie Topi behoort tot de beste biologische wijnproducenten van de Abruzzen. 

Het moderne wijnhuis ligt in de heuvels buiten het dorpje Tortoreto. Ruim twintig hectare wijngaard worden hier biologisch bewerkt. De wijnranken staan aangeplant op een bodem van kalkhoudende klei. In het warme, zonnige klimaat zorgt de zeebries voor voldoende verkoeling. Dit levert rijpe en smaakvolle druiven op.

Deze druiven worden met de hand geoogst en naar de moderne wijnkelder gebracht. Ook hier mag de natuur haar werk doen en wordt op ambachtelijke wijze wijn gemaakt. Dat wil zeggen dat ze worden vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten, er géén toevoegingen worden gedaan en de wijnen nauwelijks worden gefiltreerd. 

Dit levert pure wijnen op; met veel smaak en karakter!

Kaart Tenuta Terraviva

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top