Rioja Blanco
Rioja Blanco
Rioja Blanco 2019

Villota

Rioja Blanco 2019

€ 35,65

Rioja Blanco 2019

Producent
Villota
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Rioja
Druivenras
Viura
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 35,65

Aan de oevers van de Ebro, vlakbij het dorpje Laserna, ligt de Santa Maria wijngaard van de familie Pérez Villota. Op deze kleine wijngaard staan ruim 45 jaar oude Viura wijnranken aangeplant op een arme kalkhoudende bodem.

Dankzij de gunstige ligging van de wijngaard worden hier geconcentreerde druiven geoogst. Deze worden meteen na de handmatige oogst geperst en vergist in nieuwe vaten van Frans eikenhout. Na de gisting wordt de wijn nog ruim zes maanden verder gerijpt terwijl hij in contact blijft met de uitgegiste gistcellen. Hierdoor krijgt de wijn nog meer structuur, smaak en verfijning.

Deze Rioja Blanco is een intens en complex geurende witte wijn. Het fraaie aroma bevat veel geuren van rijpe tropische vruchten als meloen en perzik. En subtiele geuren van toast en gebrande nootjes. Hij is mooi vol, romig en krachtig van smaak. Met voldoende frisheid en een welhaast eindeloos lange afdronk. 

Dit is een gastronomische witte wijn! Erg lekker bij gerechten met kreeft, zeetong of kwartel.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 35,65 per fles
Rioja Blanco

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top