Moscatel
Moscatel

Bodegas Alvear

Moscatel

€ 10,65

Moscatel

Producent
Bodegas Alvear
Soort wijn
Dessert
Wijnland
Spanje , Montilla-Moriles
Druivenras
Muscat
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 10,65

Ingeklemd tussen de twee Zuid-Spaanse steden Málaga en Córdoba ligt het wijngebied Montilla-Moriles. Omdat het warmer is dan in het traditionele sherry gebied rond de stad Jerez, komen hier van oorsprong de meest rijke en zoete wijnen van Spanje vandaan.

Bodagas Alvear is gevestigd in het stadje Montilla en is al acht generaties lang in handen van dezelfde familie. Het wijnhuis is gespecialiseerd in de Pedro Ximénez druif. Daarnaast zijn er een aantal wijngaarden met Moscatel druiven beplant. Dit is de Spaanse benaming voor de Muscat druif. Na de oogst worden deze Muscat druiven op matten gelegd en door de zon ingedroogd. Hierdoor schiet het suikergehalte omhoog.

Het eindresultaat is een mooi amberkleurige wijn met een zwoel aroma van verse krenten en gekonfijt fruit. De frisse, vol zoete smaak heeft tonen van honing en rijp fruit en eindigt met een fijne, aanhoudende afdronk. Een heerlijke wijn die geschonken kan worden bij rijke chocolade desserts, cheesecake met bosvruchten of stevige blauwschimmelkazen.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2027.

€ 10,65 per fles
Moscatel

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top