Pedro Ximénez de Añada (375ml)
Pedro Ximénez de Añada (375ml) 2019

Bodegas Alvear

Pedro Ximénez de Añada (375ml) 2019

€ 17,65

Pedro Ximénez de Añada (375ml) 2019

Producent
Bodegas Alvear
Soort wijn
Dessert
Wijnland
Spanje , Montilla-Moriles
Druivenras
Pedro Ximénez
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 17,65

In de Zuid-Spaanse regio Andalusië ligt het kleine wijngebiedje Montilla-Morilles. Hier liggen de wijngaarden van Bodegas Alvear. Dit is het oudste wijnhuis van de streek en is gespecialiseerd in het produceren van Pedro Ximénez wijnen.

De voor deze wijn gebruikte druiven worden eind augustus geoogst. Hierna worden ze op matten te drogen gelegd in de hete Andalusische zon. Hierdoor verliezen ze veel vocht terwijl het natuurlijk suikergehalte stijgt. Zodra de druif voldoende ingedroogd is wordt hij vergist en gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten.

Het resultaat is deze prachtig amberkleurige wijn die fijn geurt naar rijp geel fruit. De volzoete smaak heeft veel frisheid en fruit in de lang aanhoudende afdronk. Een perfecte wijn om te schenken bij chocoladedesserts, blauwschimmelkazen of noten.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2029.

€ 17,65 per fles
Pedro Ximénez de Añada (375ml)

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top