Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera 2019

Cascina la Barbatella

Monferrato Ruanera 2019

12,85

Monferrato Ruanera 2019

Producent
Cascina la Barbatella
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Piemonte
Druivenras
Barbera, Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,85

Cascina la Barbatella wordt gerekend tot de beste producenten van Italië. Dit kleine wijngoed, slechts vier hectare groot, ligt in het noordwesten van Italië, in de wijnstreek Piemonte. 

De wijnranken staan direct rondom het wijnhuis aangeplant op een zanderige, kalksteenrijke bodem. Van voornamelijk Cabernet Sauvigon druiven (70%) aangevuld met Barbera druiven (30%) wordt deze stoere rode wijn gemaakt. De druiven zijn met de hand geoogst, vergist en vervolgens ongeveer tien maanden gerijpt in een groot vat van oud eikenhout.

Het is een prachtig donkerrood gekleurde wijn die een intens en complex aroma heeft. Dit geurt uitbundig naar rijp en overrijp rood en zwart fruit als bramen, zwarte bessen en cassis. De volle, ronde smaak is lekker stevig en krachtig, bevat veel fruit en eindigt met een krachtige finale die lang en fris blijft hangen. Een prachtige rode wijn om te schenken bij ravioli met Gorgonzola, penne pasta met vleessaus of een mooi stuk gebraden rundvlees met een rode wijnsaus.

Nu perfect op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 12,85 per fles
Monferrato Ruanera

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top