Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera
Monferrato Ruanera 2021

Cascina la Barbatella

Monferrato Ruanera 2021

€ 13,85

Monferrato Ruanera 2021

Producent
Cascina la Barbatella
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Piemonte
Druivenras
Barbera, Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,85

Cascina la Barbatella wordt gerekend tot de beste producenten van Italië. Dit kleine wijngoed, slechts vier hectare groot, ligt in het noordwesten van Italië, in de wijnstreek Piemonte. 

De wijnranken staan direct rondom het wijnhuis aangeplant op een zanderige, kalksteenrijke bodem. Van voornamelijk Cabernet Sauvigon druiven (70%) aangevuld met Barbera druiven (30%) wordt deze stoere rode wijn gemaakt. De druiven zijn met de hand geoogst, vergist en vervolgens ongeveer tien maanden gerijpt in een groot vat van oud eikenhout.

Het is een prachtig donkerrood gekleurde wijn die een intens en complex aroma heeft. Dit geurt uitbundig naar rijp en overrijp rood en zwart fruit als bramen, zwarte bessen en cassis. De volle, ronde smaak is lekker stevig en krachtig, bevat veel fruit en eindigt met een krachtige finale die lang en fris blijft hangen. Een prachtige rode wijn om te schenken bij ravioli met Gorgonzola, penne pasta met vleessaus of een mooi stuk gebraden rundvlees met een rode wijnsaus.

Nu perfect op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2027.

€ 13,85 per fles
Monferrato Ruanera

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top