Cascina la Barbatella
Cascina la Barbatella
Cascina la Barbatella
Cascina la Barbatella

Italië, Piemonte

Cascina la Barbatella

Cascina la Barbatella

Ten zuidwesten van Turijn, in de heuvels van het dorpje Nizza Monferrato, ligt Cascina la Barbatella. Een klein wijngoed dat in Italië, maar ook ver daarbuiten, een zeer goede reputatie heeft. In 1983 opgestart door Angelo Sonvico en sinds een aantal jaren wordt zijn legendarische werk met veel passie en vakmanschap voortgezet door Lorenzo Perego.

De wijngaarden (4 hectare) liggen in een natuurlijk amfitheater rondom het wijnhuis. Op een zanderige kalksteenbodem staan voornamelijk Barbera druivenstokken aangeplant. Daarnaast zijn er in de wijngaarden ook een paar Cabernet Sauvignon, Pinot Nero, Cortese en Sauvignon Blanc druivenstokken te vinden.

Hiervan worden absolute topkwaliteit wijnen gemaakt die de kwaliteit van de Barbera druif in al zijn facetten laten zien. Enerzijds als mono-cepage en anderzijds als assemblage met internationale druivensoorten. 

Kaart Cascina la Barbatella

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top