Monferrato SonVico
Monferrato SonVico
Monferrato SonVico
Monferrato SonVico 2015

Cascina la Barbatella

Monferrato SonVico 2015

39,50

Monferrato SonVico 2015

Producent
Cascina la Barbatella
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Piemonte
Druivenras
Cabernet Sauvignon, Barbera
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 39,50

Verbluffende rode wijn uit Piemonte. Gemaakt van Barbera en Cabernet Sauvignon druiven. Vernoemd naar Angelo Sonvico, oprichter en oud-eigenaar van Cascina la Barbatella. Dit kleine wijngoed wordt door de toonaangevende Italiaanse wijnkoopgids Gambero Rosso tot de beste producenten van Italië gerekend.

Angelo was een van de eerste wijnmakers in Nizza Monferrato die de potentie zag van Cabernet Sauvignon druiven in een omgeving waar vrijwel uitsluitend Barbera druiven stonden aangeplant. Het huwelijk van de typisch Italiaanse Barbera met de authentieke Franse Cabernet Sauvignon zorgt voor schitterende wijnen. Deze iconische Monferrato Rosso SonVico is hiervan een schoolvoorbeeld. De elegantie, frivoliteit en levendigheid van de Barbera harmonieert in deze wijn perfect met de kracht en structuur van de Cabernet Sauvignon. 

Hierdoor heeft deze diep donkerrood gekleurde wijn een intens en complex aroma. Dit geurt verleidelijk naar rijp en overrijp rood en zwart fruit. Daarnaast bevat dit aangename aroma fraaie geuren van koffie, cacao en chocolade. De stevige en krachtige smaak is mondvullend, geurig en fris. En eindigt met een welhaast eindeloos lange finale waarin een fraaie tannine zit versmolten. 

Deze indrukwekkende rode wijn kan bij veel gerechten geschonken worden. Bijvoorbeeld bij wild, stevige vleesgerechten of harde kazen.

Nu mooi op dronk, met gemak te bewaren tot eind 2025.

€ 39,50 per fles
Monferrato SonVico

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top