Rueda Verdejo
Rueda Verdejo
Rueda Verdejo
Rueda Verdejo 2023

Castelo de Medina

Rueda Verdejo 2023

€ 9,20

Van € 10,80 voor € 9,20 per fles

Rueda Verdejo 2023

Producent
Castelo de Medina
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Castillo Y León
Druivenras
Verdejo
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,20

De beste Spaanse witte wijnen komen uit Rueda. Rueda ligt een tweehonderd kilometer ten noorden van Madrid. In de zomer en in het najaar is het overdag snikheet terwijl de temperatuur 's avonds en 's nachts flink afkoelt. Deze grote verschillen in de dag- en nachttemperatuur komen de Verdejo druif ten goede. Immers de druif wordt voldoende rijp terwijl de aroma's zich optimaal ontwikkelen.

Van deze optimaal rijpe Verdejo druiven maakt Castelo de Medina deze frisse witte wijn. Het uitbundige aroma bevat veel geuren van rijp fruit en verse bloemen. De fruitige, sappige en droge smaak is bijzonder verfrissend. En eindigt met een prettige afdronk die lang blijft hangen.

Een ideale witte wijn om mee te borrelen. En een geweldige begeleider van pittige gerechten uit de Aziatische keuken, paella met vis of een grote schaal Spaanse tapas.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2026.

Van € 10,80 voor € 9,20 per fles
Rueda Verdejo

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top