Vinho Verde Avesso
Vinho Verde Avesso
Vinho Verde Avesso
Vinho Verde Avesso 2022

Cazas Novas

Vinho Verde Avesso 2022

€ 9,85

Vinho Verde Avesso 2022

Producent
Cazas Novas
Soort wijn
Wit
Wijnland
Portugal , Vinhos Verdes
Druivenras
Avesso
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,85

In het noorden van Portugal ligt Cazas Novas. Dit in 2004 opgerichte wijnhuis ligt in het warmste en droogste gedeelte van het bekende Vinho Verde gebied. Op granietbodems staan Avesso wijnranken aangeplant. Wijnmaker Diogo Lopes maakt samen met Vinho-Verde goeroe Anselmo Mendes van de hier geoogste druiven een verfrissende Vinho Verde.

Het is een uitbundig geurende witte wijn die veel geuren van wit fruit en citrus in zijn verleidelijke aroma heeft zitten. Hij heeft een frisdroge smaak die lekker fruitig en sappig is, die licht tintelt en die eindigt met een lange, frisse finale waarin een ietwat ziltige ondertoon zit. 

Een heerlijk verfrissende witte wijn. Perfect om als aperitief te schenken. En een uitstekende begeleider van mosselen, sushi en sashimi, sardientjes of gamba's van de grill of een zeewiersalade met sojasaus en geroosterde sesamzaadjes.

Nu op dronk, indien gewenst tot begin 2025 te bewaren.

€ 9,85 per fles
Vinho Verde Avesso

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top