Bukettraube
Bukettraube
Bukettraube
Bukettraube 2019

Cederberg

Bukettraube 2019

13,50

Bukettraube 2019

Producent
Cederberg
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Cederberg
Druivenras
Bukettraube
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,50

Een van de meest bijzondere druivenrassen die staat aangeplant bij Cederberg is Bukettraube. Dit oude druivenras is in de 19e eeuw in Duitsland ontstaan door Trollinger met Silvaner te kruisen. In Duitsland staat dit onbekende druivenras overigens nergens meer aangeplant. Überhaupt is dit een druivenras dat wereldwijd niet veel voorkomt, voor zover bekend zijn er nog geen 100 hectare mee beplant. 

In de beschutte omgeving van Cederberg voelt Bukkettraube zich echter uitstekend thuis. David Nieuwoudt maakt van de hier met de hand geoogste Bukettraube deze verleidelijke witte wijn. Het uitbundige aroma bevat veel geuren van verse bloemen, rijp wit fruit en een vleugje muskaat. De milddroge smaak is heerlijk geurig en sappig. De fruitige finale eindigt met een fris zoetje. Hierdoor is het een ideale witte wijn om te schenken bij vurige gerechten zoals een kruidige tajine met groente, pittige gado gado of een pikante Thaise tom yum soep.

Nu op dronk, tot eind 2022 te bewaren.

€ 13,50 per fles
Bukettraube

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top