Walvisch Kaapse Rood
Walvisch Kaapse Rood
Walvisch Kaapse Rood 2019

De Morgenzon

Walvisch Kaapse Rood 2019

7,90

Walvisch Kaapse Rood 2019

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Rood
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Syrah, Grenache, Mourvèdre
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,90

Verleidelijke rode wijn uit Zuid-Afrika. Vernoemd naar de Walvisch, een schip uit de vloot van Jan van Riebeeck. Deze Nederlandse koopman en chirurgijn stichtte in 1652 de eerste VOC handelspost op Kaap de Goede Hoop.

Deze Kaapse rode wijn wordt gemaakt bij De Morgenzon. Een prachtig wijngoed dat in de beroemde Zuid-Afrikaanse wijnregio Stellenbosch ligt. Van de hier geoogste Shiraz, Grenache en Mourvèdre druiven wordt deze plezierige rode wijn gemaakt.

Het is een helder rood gekleurde wijn die aangenaam geurt naar bramen, bessen en zwarte kersen. Daarnaast bevat dit uitbundige aroma ook fraaie tonen van witte peper en kruiden. De volle en sappige smaak is lekker fruitig, aangenaam kruidig en heeft een heerlijk zachte afdronk. Een veelzijdige rode wijn die met veel gerechten gecombineerd kan worden. Maar het is vooral een heerlijke rode wijn om buiten de maaltijd om van te genieten. 

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2022.

€ 7,90 per fles
Walvisch Kaapse Rood

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top