Walvisch Kaapse Wit
Walvisch Kaapse Wit
Walvisch Kaapse Wit
Walvisch Kaapse Wit 2023

De Morgenzon

Walvisch Kaapse Wit 2023

€ 8,90

Walvisch Kaapse Wit 2023

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Chenin Blanc, Viognier, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 8,90

Toen Jan van Riebeeck op 6 april 1652 voet aan wal zette op Kaap de Goede Hoop was de Walvisch een van de schepen uit zijn vloot. De authentieke naam van dit schip is naamgever van deze fraaie witte wijn.

Deze Kaapse Wit is een blend van Chenin Blanc, Viognier, Chardonnay, Roussanne en Sauvignon Blanc druiven. Deze druiven worden geoogst van jonge druivenstokken uit de wijngaarden van De Morgenzon in Stellenbosch. Ook wordt een deel van de druiven gekocht bij bevriende druiventelers uit de buurt. Na de oogst worden de druiven geperst en deels in eikenhouten vaten vergist.

Hierdoor geurt deze heldere witte wijn verleidelijk naar rijp wit fruit en milde kruiden. De volle, ronde en romige smaak heeft een subtiele kruidigheid en een geurige, fris aanhoudende afdronk. Het is een lekkere wijn om zo te drinken. Of om te schenken bij een salade met gerookte kip, een viscurry of een pittige pasta.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2026.

€ 8,90 per fles
Walvisch Kaapse Wit

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top