Walvisch Kaapse Wit
Walvisch Kaapse Wit
Walvisch Kaapse Wit 2020

De Morgenzon

Walvisch Kaapse Wit 2020

7,95

Walvisch Kaapse Wit 2020

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Chenin Blanc, Viognier, Roussanne, Grenache Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,95

Toen Jan van Riebeeck op 6 april 1652 voet aan wal zette op Kaap de Goede Hoop was de Walvisch een van de schepen uit zijn vloot. De authentieke naam van dit schip is naamgever van deze fraaie witte wijn.

Wijnmaker Carl van der Merwe maakt deze Kaapse Wit van Chenin Blanc, Viognier, Roussanne en Grenache Blanc druiven. Deze druiven worden geoogst van jonge druivenstokken uit de wijngaarden van De Morgenzon in Stellenbosch. Ook wordt een deel van de druiven gekocht bij bevriende druiventelers uit de buurt. Na de oogst worden de druiven geperst en deels in eikenhouten vaten vergist.

Hierdoor geurt deze heldere witte wijn verleidelijk naar rijp wit fruit en milde kruiden. De volle, ronde en romige smaak heeft een subtiele kruidigheid en een geurige, fris aanhoudende afdronk. Het is een lekkere wijn om zo te drinken. Of om te schenken bij een salade met gerookte kip, een viscurry of een pittige pasta.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2022.

€ 7,95 per fles
Walvisch Kaapse Wit

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top