Father's Eyes Chardonnay
Father's Eyes Chardonnay
Father's Eyes Chardonnay
Father's Eyes Chardonnay 2023

Di Lenardo Vineyards

Father's Eyes Chardonnay 2023

€ 15,20

Father's Eyes Chardonnay 2023

Producent
Di Lenardo Vineyards
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Friuli
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 15,20

Stoere Chardonnay uit Friuli. Deze wijnstreek ligt in het noordoosten van Italië, tegen de Sloveense grens. De voor deze wijn gebruikte Chardonnay druiven zijn met de hand geoogst in de wijngaarden van Massimo di Lenardo. Zijn wijngoed ligt vlakbij de stad Udine, in het dorpje Gonars.

Na de oogst zijn de druiven vergist in nieuwe vaten van Amerikaans eikenhout. Vervolgens is de wijn nog drie maanden in deze vaten gerijpt terwijl hij in contact bleef met de uitgegiste gistcellen. 

Hierdoor heeft deze rokerige Chardonnay een intens en complex aroma. Dit bevat veel geuren van rijp geel fruit, toast en nieuw eikenhout. Hij is mooi vol en romig van smaak. Met fraai eikenhout, voldoende frisheid en een spannende finale.

Een heerlijke witte wijn om te drinken bij fritto misto, pasta carbonara of gebakken lekkerbekjes met frites en mayonaise.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2026.

€ 15,20 per fles
Father's Eyes Chardonnay

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top