Just Me!
Just Me!
Just Me!
Just Me!
Just Me! 2020

Di Lenardo Vineyards

Just Me! 2020

€ 21,60

Just Me! 2020

Producent
Di Lenardo Vineyards
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Friuli
Druivenras
Merlot
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 21,60

Just Me, oftewel Just Merlot. Een topwijn die uitsluitend van Merlot druiven wordt gemaakt. Deze druiven worden laat, maar hierdoor in optimaal rijpe staat geoogst. Hierna wordt een deel van de oogst een maand lang ingedroogd om zo nog meer concentratie te verkrijgen. Na de gisting volgt een lange rijping van vijftien maanden op kleine eikenhouten fusten van Frans en Amerikaans eikenhout.

Het resultaat mag er wezen, wat is dit een verbluffende rode wijn! Intens en complex geurend naar rijp rood fruit met nuances van koffie, cacao en laurier. De stevige, krachtige smaak is heerlijk aromatisch, mondvullend en heeft een aangenaam zachte tannine in de lang aanhoudende afdronk. Een bijzonder fraaie wijn die uitstekend gecombineerd kan worden met wild, rijke vleesgerechten of harde kazen.

Nu op dronk, met gemak tot 2027 te bewaren.

€ 21,60 per fles
Just Me!

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top