Côtes de Thongue Cabernet Merlot
Côtes de Thongue Cabernet Merlot
Côtes de Thongue Cabernet Merlot
Côtes de Thongue Cabernet Merlot 2022

Domaine de l'Arjolle

Côtes de Thongue Cabernet Merlot 2022

€ 7,70

Côtes de Thongue Cabernet Merlot 2022

Producent
Domaine de l'Arjolle
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Merlot, Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,70

In de zonnige Zuid-Franse wijnstreek Languedoc ligt Domaine de l’Arjolle. Dit wijngoed werd opgericht door de broers Teisserenc. Op hun wijngoed staat een enorme variatie aan druivenrassen aangeplant. Zoals de uit de Bordeaux afkomstige Merlot en Cabernet Sauvignon wijnranken wiens druiven gebruikt worden voor deze plezierige rode wijn.

De wijnranken voelen zich uitstekend thuis in het zonnige en warme Middellandse Zeeklimaat. In de wijngaard wordt gewerkt volgens de regels van Terra Vitis, een beredeneerde en duurzame vorm van wijnbouw. Hierbij zijn bestrijdingsmiddelen die gebruikelijk zijn bij de traditionele wijnbouw alleen in uitzonderlijke gevallen toegestaan.

Bij l’Arjolle worden smaakvolle en rijpe Merlot en Cabernet Sauvignon druiven geoogst. Deze worden gekneusd, vergist en gerijpt in stalen tanks. Met als resultaat deze vrolijke rode wijn die uitbundig geurt naar vers rood fruit als bessen, kersen, cassis en frambozen. Hij is lekker vol, soepel en rond van smaak. Met veel fruit en een prettige finale. Het is een ideale rode wijn voor alledag. Heerlijk om zo te drinken of om te schenken bij de maaltijd.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2025.

€ 7,70 per fles
Côtes de Thongue Cabernet Merlot

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top