Domaine de l'Arjolle
Domaine de l'Arjolle
Domaine de l'Arjolle
Domaine de l'Arjolle
Domaine de l'Arjolle
Domaine de l'Arjolle

Frankrijk, Languedoc

Domaine de l'Arjolle

Domaine de l'Arjolle

In het zuidoosten van Frankrijk, op een kleine 20 kilometer van Béziers, ligt Domaine de l'Arjolle. Dit door de broers Teisserenc in 1974 opgerichte wijnhuis werkt volgens de strenge regels van Terra Vitis. Deze vorm van duurzame wijnbouw wordt door veel milieubewuste Franse wijnboeren toegepast. De regels voor Terra Vitis zijn anders dan bij biologische wijnbouw: bestrijdingsmiddelen en meststoffen uit de conventionele druiventeelt zijn in duidelijk omschreven gevallen toegestaan, maar wel met mate.

Het toegewijde team van Domaine l'Arjolle werkt vanuit de kernwaarden kwaliteit en diversiteit. In de loop der jaren heeft het wijngoed zich ontwikkeld tot specialist in het maken van plezierige en betaalbare wijnen van hoge kwaliteit. De wijnen worden gemaakt van zowel druivenrassen die vanouds thuishoren in de Languedoc als van voor dit gebied ‘nieuwe’ rassen, zoals Cabernet Sauvignon, Merlot en Sauvignon Blanc. Dat levert soms verrassende én zeer smakelijke combinaies die van hoge kwaliteit zijn en uiterst vriendelijk zijn geprijsd.

Kaart Domaine de l'Arjolle

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top