Equinoxe Chardonnay
Equinoxe Chardonnay
Equinoxe Chardonnay
Equinoxe Chardonnay 2023

Domaine de l'Arjolle

Equinoxe Chardonnay 2023

€ 14,70

Equinoxe Chardonnay 2023

Producent
Domaine de l'Arjolle
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 14,70

Fraaie Chardonnay uit Zuid-Frankrijk. Gemaakt bij Domaine de l’Arjolle. Dit gerenommeerde wijngoed ligt vlakbij Béziers, in het dorpje Pouzolles. In de wijngaarden wordt gewerkt volgens de strikte regels van Terra Vitis, een beredeneerde vorm van biologische wijnbouw.

De voor deze wijn gebruikte Chardonnay druiven zijn geoogst van ruim 25 jaar oude wijnranken. Deze staan aangeplant op een gevarieerde bodem van klei, kalksteen, zand en mergel. Na de oogst zijn de druiven vergist en ruim tien maanden gerijpt in kleine vaten van Frans eikenhout.

Deze Equinoxe Chardonnay is een krachtig geurende witte wijn. Met groene appeltjes en aangename toast geuren in het aroma. Mooi vol, rond en romig van smaak. Met voldoende frisheid en een milde afdronk. Lekker bij gebakken sliptong, Thaise mosselen, gegratineerde oesters of gevulde parelhoen.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2026.

€ 14,70 per fles
Equinoxe Chardonnay

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top