Domaine des Cassagnoles
Domaine des Cassagnoles

Frankrijk, Sud-Ouest

Domaine des Cassagnoles

Domaine des Cassagnoles

De Sud Ouest is een van de minst bekende wijnregio's van Frankrijk. Middenin deze wijnregio, iets ten noordwesten van Toulouse, ligt Domaine des Cassagnoles. Dit traditionele boerenbedrijf van de familie Baumann bestaat uit ongeveer zestig hectare wijngaarden die op een kalk- en kleibodem liggen. 

Het microkliomaat wordt sterk beïnvloed door de nabijgelegen Atlantische Oceaan en Pyreneeën. Het klimaat is warm en zonnig, met voldoende regenval voor de nodige afkoeling. Domaine Cassagnoles heeft het Haute Valeur Environnementale-certificaat behaald, wat staat voor biologisch werken en kernwaarden zoals plantbescherming, mestbeheer en irrigatiebeheer.

De familie Baumann richt zich op lokale druivenvariëteiten zoals Gros Manseng en internationaal bekende druivenvariëteiten zoals Sauvignon Blanc. Hiervan worden expressieve wijnen gemaakt die een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Naast wijnen produceert Domaine des Cassagnolles ook lokale dranken als Armagnac en Floc de Gascogne.  Daarnaast is het domein actief in veeteelt en landbouw.

Kaart Domaine des Cassagnoles

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top