Domaine la Bouïssière
Domaine la Bouïssière
Domaine la Bouïssière
Domaine la Bouïssière
Domaine la Bouïssière
Domaine la Bouïssière

Frankrijk, Côtes du Rhône

Domaine la Bouïssière

Domaine la Bouïssière

Aan de voet van de Dentelles de Montmirail, een ongebruikelijk gevormde bergketen in de zuidelijke Rhône-vallei, ligt Domaine la Bouïssière. Het wijngoed ligt vlakbij bekende appellations als Gigondas, Châteauneuf-du-Pape en Beaumes-de-Venise. 

De eerste wijnranken werden ruim zestig jaar geleden aangeplant door Antonin Faravel. In de eerste jaren werden de druiven aan de nabij gelegen corporatie verkocht. Vanaf 1978 begon Antonin zijn eigen wijnen te maken. Na zijn overlijden in 1988 namen zijn kinderen Thierry en Gilles het roer over. Thierry is de wijnmaker en zijn broer Gilles zorgt voor de wijngaarden. In 2014 sloot de jongste zus Josiane zich bij het familiebedrijf aan. 

De familie Faravel bezit verschillende percelen wijngaard die verspreid liggen over de appellations Gigondas, Vacqueyras en Beaumes-de-Venise. Van de hier geoogste druiven worden authentieke Rhône wijnen gemaakt.

Kaart Domaine la Bouïssière

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top