Domaine La Tour Beaumont
Domaine La Tour Beaumont
Domaine La Tour Beaumont
Domaine La Tour Beaumont

Frankrijk, Loire

Domaine La Tour Beaumont

Domaine La Tour Beaumont

Ten zuiden van de Loire rivier ligt de appellation Haut-Poitou. Hier ligt Domaine la Tour Beaumont in het gelijknamige dorpje Beaumont. Het is al vijf generaties lang in handen van de familie Morgeau. Het wijngoed is ruim 26 hectare groot waarvan er 20 met druivenstokken zijn beplant.

In de wijngaard wordt gewerkt met respect voor de natuur. Er is veel aandacht voor de biodiversiteit in de omgeving. Bomen, heggen, struikgewas en bossen omringen de wijngaarden van het landgoed. Waar mogelijk worden natuurlijke gewasbeschermers ingezet. En ook de bemesting wordt gedaan met organische middelen zoals de koeienmest van de veestapel van de buurman.

De wijnranken staan aangeplant op een kalkrijke bodem. Dankzij het koele klimaat en het vele werk dat in de wijngaard wordt gedaan worden hier smaakvolle druiven geoogst. Hiervan maakt Pierre Morgeau loepzuivere wijnen zonder chaptilisatie en met een minimum aan toegevoegde sulfieten. Hierdoor zijn de wijnen van La Tour Beaumont simpelweg puur genot in het glas!

Kaart Domaine La Tour Beaumont

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top