Pinot Gris Cormier
Pinot Gris Cormier
Pinot Gris Cormier
Pinot Gris Cormier
Pinot Gris Cormier 2018

Domaine Loew

Pinot Gris Cormier 2018

€ 19,90

Pinot Gris Cormier 2018

Producent
Domaine Loew
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Elzas
Druivenras
Pinot Gris
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 19,90

Prachtige Pinot Gris van biologisch-dynamisch geteelde druiven. Deze druiven zijn geoogst van ruim dertig jaar oude wijnranken die op de Cormier wijngaard staan aangeplant. Deze wijngaard, die ongeveer een hectare groot is, ligt in het noorden van de Elzas, nabij het dorpje Westhoffen. De bodem van de wijngaard bestaat hoofdzakelijk uit rode mergel en heeft diepere bodemlagen van kalksteen.

Dankzij deze bijzondere bodem, de gunstige ligging van de wijngaard en de biologisch-dynamische werkwijze worden hier topkwaliteit Pinot Gris druiven geoogst. Deze worden na de oogst vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gistcellen. Met als resultaat deze schitterende Pinot Gris!

Deze verleidelijke witte wijn heeft een aangenaam aroma. Dit bevat mooie geuren van wit fruit, verse bloemen en milde kruiden. De heerlijk frisse en weelderige smaak bevat veel rijp fruit en is aangenaam sappig en mild. En eindigt met een welhaast eindeloos lange afdronk die mooi geurig en fruitig blijft hangen.

Deze culinaire witte wijn kan bij veel gerechten geschonken worden. Het is een uitstekende begeleider van asperges à la flamande. Daarnaast kan hij perfect geschonken worden bij pittige gerechten uit de Aziatische keuken, een traditionele Elzasser zuurkoolschotel of een huisgemaakte quiche met blauwschimmel en spinazie. 

Nu mooi op dronk, met gemak te bewaren tot eind 2024.

€ 19,90 per fles
Pinot Gris Cormier

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top