Domaine Mazilly
Domaine Mazilly
Domaine Mazilly
Domaine Mazilly
Domaine Mazilly

Frankrijk, Bourgogne

Domaine Mazilly

Domaine Mazilly

In de Franse wijnregio Bourgogne ligt Domaine Mazilly. Dit wijnhuis is gevestigd in Meloisey, een klein dorpje dat in Hautes-Côtes de Beaune ligt. Een gehucht met een eeuwenoude wijnbouw traditie. Volgens de legende werd er tijdens de kroning van Philippe-Auguste in 1179 wijn uit Meloisey geschonken. 

Domaine Mazilly is al vele generaties in handen van de gelijknamige familie. In het begin van de jaren 50 van de vorige eeuw nam Pierre Mazilly het roer over van zijn grootvader. Tegenwoordig wordt het wijnhuis gerund door zijn zoon Frédéric en zijn kleinzoon Aymeric Mazilly. 

De familie Mazilly is in het bezit van achttien hectare wijngaard. De wijngaarden liggen voornamelijk in Hautes-Côtes de Beaune, maar ook in gerenommeerde appellations als Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay en Meursault. 

Het werk in de wijngaarden wordt voornamelijk met de hand gedaan. Ondanks dat Domaine Mazilly niet biologisch gecertificeerd is, werken Frédéric en Aymeric vrijwel volledig biologisch.

Kaart Domaine Mazilly

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top