Domaine Sylvain Langoureau

Frankrijk, Bourgogne

Domaine Sylvain Langoureau

Domaine Sylvain Langoureau

In de beroemde Côte de Beaune, één van de mooiste regio's van de Bourgogne ligt tussen de dorpjes Puligny-Montrachet en Saint-Aubin het gehucht Gamay. Hier is het wijngoed van Sylvain en Nathalie Langoureau gevestigd. 

Dit is zelfs voor Bourgogne begrippen een bescheiden domein. Slechts acht en een half hectare wijngaard ligt over verschillende percelen verspreid rondom legendarische dorpen als Puligny-Montrachet, Chassagne-Montrachet, Meursault en Saint-Aubin. De ligging van deze wijngaarden is bij uitstek geschikt voor de aanplant van de Chardonnay druif.

Sylvain wordt tot de beste producenten van witte Bourgogne wijnen gerekend. Met name in zijn thuisland wordt hij geroemd om zijn elegante wijnen. Hij bestudeerd eerst nauwkeurig het karakter van de specifieke wijngaard. De daaropvolgende selectieve oogst en traditionele vinificatie met beperkt gebruik van nieuw eikenhout dragen bij aan deze faam.

Kaart Domaine Sylvain Langoureau

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top