Doniene Bizkaiko Txakolina
Doniene Bizkaiko Txakolina
Doniene Bizkaiko Txakolina
Doniene Bizkaiko Txakolina 2021

Doniene Gorrondona

Doniene Bizkaiko Txakolina 2021

€ 18,60

Doniene Bizkaiko Txakolina 2021

Producent
Doniene Gorrondona
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Baskenland
Druivenras
Hondarrabi Zuri
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 18,60

Dé witte wijn van Spaans Baskenland is Txakoli. Deze heerlijk fruitige, frisse witte wijn wordt gemaakt van het inheemse druivenras Hondarrabi Zuri.

De voor deze witte wijn gebruikte Hondarrabi Zuri druiven zijn verbouwd in de wijngaarden van Doniene Gorrondona, een van de beste producenten van Txakoli. De druiven zijn met de hand geoogst en vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Na deze spontane gisting is de wijn ruim zes maanden gerijpt in stalen tanks terwijl hij in contact bleef met de uitgegiste gistcellen.

Hierdoor heeft deze plezierige Txakoli een fijn fruitig aroma. Dit bevat veel geuren van rijpe witte vruchten en wat zest van citrus en sinaasappel. De smaak is lekker fruitig en fris. Met fraaie citrustonen, fijne zuren en een spannende finale die lang en prettig blijft hangen.

Dit is een originele witte wijn om als aperitief te schenken! Ook is het een fraaie begeleider van gegrilde sardines, calamares of andere gefrituurde visjes of een typisch streekgerecht als kokotxa. 

Hij is nu mooi op dronk en kan indien gewenst bewaard worden tot begin 2025.

€ 18,60 per fles
Doniene Bizkaiko Txakolina

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top