Doniene Gorrondona
Doniene Gorrondona

Spanje, Baskenland

Doniene Gorrondona

Doniene Gorrondona

In het noorden van Spanje, aan de Golf van Biskaje, ligt het dorpje Bakio. Hier, in Spaans Baskenland, liggen de wijngaarden en wijnboerderij Doniene Gorrondona. Dit dynamische wijnhuis verbouwd in de heuvels rondom Bakio ruim vijftien hectare wijngaard.

Deze wijngaard, die verspreid ligt over meerdere kleine percelen, ligt zo’n 250 meter boven het zeeniveau en heeft een gevarieerde bodem. Deze bodem bestaat onder andere uit klei, gips, bonte mergel, kalksteen en leisteen. Hierop staan de inheemse druivenrassen Hondarrabi Beltza en Hondarrabi Zuri aangeplant. 

In de wijngaard mag de natuur haar werk doen. De wijngaarden zijn niet biologisch gecertificeerd, maar worden nagenoeg volledig biologisch bewerkt. Ook in de wijnkelder mag de natuur haar werk doen. De druiven worden bijvoorbeeld vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Dit zorgt voor pure wijnen met veel smaak en karakter!

Kaart Doniene Gorrondona

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top