Rueda Verdejo Sobre Lías
Rueda Verdejo Sobre Lías
Rueda Verdejo Sobre Lías
Rueda Verdejo Sobre Lías
Rueda Verdejo Sobre Lías 2022

Castelo de Medina

Rueda Verdejo Sobre Lías 2022

€ 13,85

Rueda Verdejo Sobre Lías 2022

Producent
Castelo de Medina
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Castillo Y León
Druivenras
Verdejo
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,85

Sobre Lías, oftewel gerijpt op de uitgegiste gistcellen. Een beproefde wijnmakerstechniek om een wijn wat voller en ronder van smaak te maken. En dat is precies wat er met deze Verdejo Sobre Lías is gebeurd.

De Verdejo druiven zijn in de bekende Spaanse wijnstreek Rueda geoogst. Deze wijnstreek, die een tweehonderd kilometer ten noordwesten van Madrid ligt, staat bekend om de aromatische wijnen die er vandaan komen. Na de oogst zijn de druiven meteen geperst en vergist. Vervolgens is de wijn enkele maanden in tanks gerijpt samen met de uitgegiste gistcellen (Sobre Lías).

Hierdoor heeft deze plezierige Verdejo een uitbundig aroma. Dit bevat veel geuren van rijp wit fruit en verse bloemen. De smaak is lekker vol en sappig, heeft veel fruit en eindigt met een romige afdronk die prettig blijft hangen.

Dit is niet alleen een gulle witte wijn om zo te drinken, ook is het een fraaie begeleider van een stoofpotje met vis of een pittige curry met groenten.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2026.

€ 13,85 per fles
Rueda Verdejo Sobre Lías

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top