Jean Louis Denois

Frankrijk, Languedoc

Jean Louis Denois

Jean Louis Denois

Aan de voet van de Pyreneeën, ten zuiden van het Middeleeuwse stadje Carcassonne ligt het gehucht Roquetaillade. Hier is het wijngoed van Jean Louis Denois gevestigd. Oorspronkelijk komt de familie Denois uit Champagne. Maar Jean Louis ontdekte al vroeg de potentie van de hoog gelegen wijngaarden rondom Roquetaillade. Dankzij het koele klimaat en de kalksteen rijke bodem kan hier een topkwaliteit druiven verbouwd worden.

In de wijngaarden van Jean Louis Denois wordt gewerkt met respect voor de natuur. Niet alleen wordt er biologisch gewerkt, momenteel is Jean-Louis druk bezig met de omschakeling naar de biodynamische landbouw. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn inmiddels volledig uit den boze. De wijngaarden zijn voornamelijk met Chardonnay en Pinot druiven beplant waar zowel stille als mousserende wijnen van gemaakt worden.

Jean Louis Denois is een van de pioniers van de biologische druiventeelt in de Languedoc en wordt geroemd om de verfijnde wijnen die hij maakt.

Kaart Jean Louis Denois

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top