Saint-Amour
Saint-Amour
Saint-Amour
Saint-Amour 2022

Jean-Paul Brun

Saint-Amour 2022

€ 22,95

Saint-Amour 2022

Producent
Jean-Paul Brun
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Beaujolais
Druivenras
Gamay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 22,95

Een rode wijn om verliefd op te worden! Dat is deze charmante rode wijn van Jean-Paul Brun. Gemaakt van Gamay noir à jus blanc druiven uit Saint-Amour. Dit is de meest noordelijk gelegen Cru de Beaujolais. 

De druiven zijn met de hand geoogst en vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Tijdens de gisting zijn er geen enzymen of sulfieten gebruikt. Ook na de botteling is er nauwelijks sulfiet toegevoegd waardoor het pure fruit van de druiven optimaal behouden is gebleven.

Hierdoor heeft deze prachtig paarsrood gekleurde wijn een uitbundig fruitig aroma. Dit bevat veel geuren van rode bessen en kersen. De frivole en delicate smaak is lekker levendig en fris. En eindigt met een geurige finale die prettig blijft hangen.

Het is een ideale rode wijn om licht gekoeld te schenken. Heerlijk om zo te drinken maar ook een fraaie begeleider van verfijnde gerechten. Zoals een carpaccio van rode biet, kip met kersencompote of gegrilde tonijnsteak.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2026.

€ 22,95 per fles
Saint-Amour

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top