Jean-Paul Brun
Jean-Paul Brun
Jean-Paul Brun

Frankrijk, Beaujolais

Jean-Paul Brun

Jean-Paul Brun

Jean-Paul Brun: icoon, wijnmaker en eigenaar van Domaine Terres Dorées. Dit domaine ligt in het zuiden van de Beaujolais, in het gehucht Charnay en Beaujolais. Vanaf 1979 maakt Jean-Paul Brun hier frivole en plezierige wijnen die tot de absolute top van de Beaujolais gerekend worden.

Domaine Terres Dorées heeft ongeveer 60 hectare wijngaard. Hiervan ligt een groot aantal percelen in Cru-gemeenten als Côte de Brouilly, Moulin à Vent, Morgon en Fleurie. 

Jean-Paul Brun is een gepassioneerd vakman die zijn wijnen vinifieert in Bourgogne stijl. Hij laat de fermentatie natuurlijk verlopen. Hiervoor gebruikt hij natuurlijke gisten en chaptaliseert hij niet. Doordat hij geen suikers toevoegt blijft het alcoholpercentage van zijn wijnen laag. Bovendien worden de wijnen nauwelijks gefiltreerd.

Op deze traditionele manier maakt Jean-Paul zuivere wijnen met veel frisheid en elegantie.

Kaart Jean-Paul Brun

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top