La Villa
La Villa
La Villa

Italië, Lombardije

La Villa

La Villa

Vijftig kilometer ten oosten van Bergamo ligt La Villa. Een eeuwenoud gehucht dat rond 1960 gekocht werd door Alessandro Bianchi. Hij restaureerde dit gehucht grondig. Ook de bijbehorende wijngaarden werden grotendeels opnieuw aangeplant.

De wijngaarden liggen rondom La Villa. Grotendeels aan de schaduwzijde van de Monte della Rosa. Een groot deel van deze wijngaarden ligt op terrassen. In deze wijngaarden, die voornamelijk met Chardonnay, Pinot Bianco en Pinot Nero zijn beplant, wordt gewerkt met respect voor de natuur.

De wijnen worden gemaakt volgens de klassieke methode traditionelle, dus met een tweede gisting en lange rijping op fles. In de uitgebreide kelders van La Villa, die dateren uit de 16e eeuw, liggen ruim 750.000 flessen Franciacorta te rijpen (de jaarproductie is ongeveer 300.000 flessen).

Vanaf de eerste jaren behoord La Villa bij de topproducenten van de DOCG Franciacorta. Alessandro Bianchi en zijn familie maken met veel passie een absolute topkwaliteit Franciacorta die de moeite van het ontdekken meer dan waard is!

Kaart La Villa

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top